ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани колеги,

Ве известуваме дека Е ПОПОЛНЕТ бројот на учесници на симпозиумот во организација на МСД - Здружение на специјалисти по протетика кој ќе се одржи на 16.4.2022 година.