ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани колеги,
Ве известуваме дека е ПОПОЛНЕТ бројот за симпозиумот во организација на МСД - Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија, кој ќе се одржи на 26.9.2020 година.
Регистрацијата за истиот е затворена, оние кои се регистрирале, може да извршат уплата во рок од 24 часа.