МЕЃУНАРОДЕН КОНГРЕС ПО ОРАЛНА ХИРУРГИЈА

 

Почитувани колеги, со задоволство ве известуваме дека продолжуваат активностите во врска со Вториот Конгрес за орална хирургија и имплантологија кој беше одложен во мај и презакажан за 2 и 3 октомври 2020 год.

Процесот на акредитација на Конгресот во Стоматолошката комора на Македонија е комплетиран, што како резултат донесе 20 бода за активно учество и 16 бода за пасивно учество.Котизацијата изнесува

1500 денари за оние кои не се членови и

1000 денари за членови на МСД, Албанското имплантолошко здружение од Македонија и EDI (платено членство за 2020 година).Примач: МСД - Здружение на специјалисти по орална хирургија

300000002058764 Комерцијална банка

Назнака: за Конгрес за: име, презиме бр на лицнеца и меилРЕГИСТРАЦИЈАТА Е ЗАДОЛЖИТЕЛНА НА MSD.ORG.MK ВО ДЕЛОТ ПРИЈАВА ЗА КОНГРЕС.Ве замолуваме да внимавате сите податоци да бидат точно запишани, особено меиловите да бидат точни и со латинична поддршка, како би можеле да Ви испратиме линк за настанот и сертификат по завршување на истиот.

Доколку не добиете линк пред настанот, проверете го spam / junk сандачето. Ви благодариме.