elmex вебинар - бесплатно online предавање за стоматолозите. Придружете ни се!

 

elmex® ве поканува да учествувате на вебинарот за предизвиците на хиперсензитивноста на дентинот, воден од Доц. Д-р Зоран Мандиниќ

Вебинарот е бесплатен.

 
Регистрирајте се ОВДЕ