КУРС МСД - Здружение на специјалисти по болести на заби и ендододнт

МСД - Здружение на специјалисти по болести на заби и ендододнт организира курс на тема МАШИНСКА ОБРАБОТКА НА КОРЕНСКИОТ КАНАЛ – ИДНИНА КОЈА ТРАЕ

Краен рок за пријава и уплата е 4.5.2018 година

Ве молиме регистрацијата да ја вршите на меил msdcongress@gmail.com со лични податоци и број на лиценца При уплата на уплатницата да се наведеисто така име и презиме на докторот и број на лиценца.

 

Со почит,
МСД - Здружение на специјалисти по
болести на заби и ендододнт