СИМПОЗИУМ

МСД - Здружение на специјалисти по орална хирургија Симпозиум -25.11.2017, почеток:10ч Холидеј Ин,
8 бода
Задолжителна регистрација на msd.org.mk во делот ПРИЈАВА ЗА НАСТАН.
Бидејќи е последен симпозиум, рокот за уплата се продолжува.
Комерцијална банка АД Скопје е банка на примач.
На уплатницата во цел на дознака да се наведе име и презиме на докторот.