WOHD 2017

КАМПАЊАТА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ОРАЛНО ЗДРАВЈЕ 20 МАРТ 2017 МОЖЕ ДА ЈА СЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК: WOHD 2017

НАСКОРО ЌЕ БИДАТ ИСТАКНАТИ И АКТИВНОСТИТЕ СО КОИ МСД ТРАДИЦИОНАЛНО ПОВТОРНО ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ОВОЈ ДЕН.