Известување

Почитувани колеги,
Ве известуваме дека е пополнет бројот за присутво на Симпозиумот во организација на МСД - Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија кој ќе се одржи на 19.9.2015година во хотел „Арка“ Скопје. 
Сметката е затворена на 15.11.2015 и оневозможени се уплати на истата. 

Сите кои уплатиле по затворањето на сметката ќе им бидат рефундирани средствата.


Ви благодариме на разбирањето.
Со почит,
МСД - Здружение на специјалисти по детска и превентивна стоматологија